2ndChain kovassa kasvussa, palvelu saatavilla jo tuhansille verkkokaupoille

2ndChain on puuttuva linkki verkkokauppamarkkinoilta jonka liiketoimintamme kehitys todistaa. Saamme kymmeniä uusia asiakashakemuksia verkkokauppiailta viikoittain ja uusia tavarantoimittajia liittyy palveluumme päivittäin. Kuvastossamme on jo useita kymmeniä tuhansia nimikkeitä valmiina myytäväksi tuhansissa verkkokaupoissa.

Vilkas ja Nethit toimivat jo tiiviissä yhteistyössä kanssamme ja palvelua kehitetään jatkuvasti. Uusia verkkokauppaohjelmistoja liittyy palvelun piirin kesällä, kun Prospercart-ohjelmiston liittymää aloitetaan pilotoimaan valittujen kauppiaiden kanssa. Tämän lisäksi Flashnode tarjoaa liittymän yleisiin verkkokauppaohjelmistoihin, kuten Magento, WooCommerce ja MyCashflow.

Verkkokauppias: Kun haluat liittää verkkokauppasi mukaan, täytä asiakashakemus ja lähetämme sinulle tunnukset 2ndChainiin.

Tavarantoimittaja: Mikäli haluat rakentaa tehokkaan jälleenmyyntiverkoston 2ndChain -verkkokauppiaista, ota yhteyttä: Mikko Toivnen (mikko.toivonen@2ndchain.com) p. +358 40 152 2071