Verkkokauppias: kasvata valikoimaasi nopeasti, riskittömästi ja kannattavasti

 

 

 Kuinka kasvatat myyntiäsi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi valikoiman kasvattaminen suoratoimitusmallilla kannattaa?

Verkkokaupan kilpailukyky perustuu laajaan valikoimaan ja kilpailukykyiseen hintatasoon. Tämä on todistettu lukuisissa kuluttajatutkimuksissa sekä käytännön esimerkein. Voikin sanoa, että lähes kaikki menestyvät, nopeasti kasvavat verkkokaupat kasvattavat jatkuvasti valikoimaansa hyödyntäen suoratoimitusmahdollisuutta suoraan valmistajan varastosta. Tällöin valikoimaa voidaan kasvattaa riskittömästi kasvattamatta varastoon sidottua pääomaa.

Mikä on 2ndChainin rooli?

2ndChain ylläpitää ja kehittää aktiivisesti ekosysteemiä, joka koostuu verkkokauppiaista, tavarantoimittajista sekä logistiikkapalvelun tarjoajista. Tarjoamme toimintaympäristön, jossa päällekäinen työ on poistettu ja toiminta on tehokasta. 2ndChain-järjestelmä tarjoaa valmiin liittymän kaikille yleisille verkkokauppaohjelmistoille, jolloin verkkokauppiaat voivat lisätä jopa satojen tavarantoimittajien varastoissa olevat tuotteet omaan verkkokauppaansa myytäväksi ilman kalliita ja aika vieviä integraatioprojekteja.

Yhdenmukaistamme tavarantoimittajien tuotetiedon yhteen tuotetietokantaan ja muokkaamme tuotetietoa siten, että tieto palvelisi verkkokaupan asiakkaan tarpeita. Huomioimme tuotteistuksessa mm. hakukoneoptimoinnin. Rikastamme tuotetietoa lukuisin lisätiedoin manuaalisesti ja automaattisesi, jotta tuotteet olisivat mahdollisimman hyvin asiakaidesi löydettävissä.

Kuinka valitsen 2ndChainista tuotteet, joita haluan myydä?

2ndChain -järjestelmä sisältää erillisen tuotevalintatyökalun, jolla voit valita kerralla kokonaisia tuoteryhmiä myyntiin verkkokauppaasi ja määrittelet, mihin tuoteryhmään tuotteet viedään verkkokaupassasi. Kun valitsemaasi tuoteryhmään tulee uusia tuotteita, niin myös nämä tuotteet siirtyvät automaattisesti verkkokauppaasi myyntiin. Sinun ei tarvitse huolehtia, kuka toimii tuotteiden toimittajana tai mistä tuotteet toimitetaan.

Halutessasi voit valita myös yksittäisiä tuotteita myyntiin tai voit myös poissulkea tuotteita tuoteryhmistä, esimerkiksi tuotemerkin tai tavarantoimittajan perusteella.

Kuinka pitkät toimitusajat tuotteilla on?

Toimitusajat vaihtelevat tavarantoimittajittain, tyypillisesti toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Mukana on myös ulkomaisia tavarantoimittajia, joiden lähetykset kuluttajille kestävät luonnollisesti hieman kauemmin, kuin kotimaisten toimittajien. Toimitusaika on siis tuotekohtainen ja on ilmoitettu jokaisen tuotteen kohdalla erikseen.

Toimituskulut

Olemme neuvotelleet kauppiaiden puolesta rahdinkuljettajilta kilpailukykyiset rahtihinnat. Halutessasi tilaukset voidaan lähettää myös omalla rahtisopimuksellasi, jolloin saat 2ndChainin lähetykset samalle rahtilaskulle omien lähetystesi kanssa.

Tuotteiden hinnat

Lähtökohtamme on, että tuotteiden hinnat ovat tukkurin nettohintoja. Verkkokaupassa kilpailu kiristyy jatkuvasti ja siksi tuotehinnoissa ei voi olla yhtään "löysää". Haluamme varmistaa kauppiaillemme mahdollisimman kilpailukykyiset hinnat. 2ndChainin mahdollistaessa tehokkaan toimintatavan kauppias voi kilpailla tasaveroisesti suurien verkkokauppojen kanssa.

Tilaa uutiskirjeemme, pysy perillä tapahtumista: