Nethit ja 2ndChain yhteistyöhön: Verkkokauppa-asiakkaille entistä parempaa palvelua

15.6.2015

Verkkokauppojen tavarantoimittajaportaalin kehittänyt 2ndChain Oy ja verkkokauppaohjelmistoihin erikoistunut Nethit Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Nethitin verkkokauppaohjelmistoa käyttävät asiakkaat voivat laajentaa tuotevalikoimaansa kymmenientuhansien tuotteiden ja kymmenien tavarantoimittajien valikoimista tutun verkkokauppakäyttöliittymän avulla. 2ndChainin käyttöönotto tapahtuu vain napin painalluksella kaikille Nethitin asiakkaille, joilla on käytössään uusin ohjelmistopäivitys.

2ndChainin käyttöönotossa pilottina on toiminut Nethitin asiakas monialaverkkokauppa Nettimyynti.fi. Kehitysjohtaja Nico Jukarainen Nettimyynnistä painottaa erityisesti valikoiman laajentamisen helppoutta: ”Voimme valita myyntiin omaa valikoimaamme täydentäviä tuotteita laajasta tuotevalikoimasta. Kaikki tuotetiedot ovat myös valmiina ja ajantasainen saatavuustieto päivittyy suoraan verkkokauppaamme. Se, että emme joudu varastoimaan tuotteita omassa varastossamme, vaan 2ndChain toimittaa tuotteet suoraan kuluttajille, on myös varastoon sitoutuvan pääoman ja riskien vähenemisen kannalta merkittävää.”

Nethitin toimitusjohtaja Jari Anufrijeff pitää yhteistyötä antoisana kaikkien osapuolten kannalta: ”Nethitin tavoitteena on aina ollut ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja toimittaa heille tarkoitukseen sopivia ratkaisuja. 2ndChain vie meidät vielä askeleen lähemmäs asiakasta ja voimme näin tarjota asiakkaillemme varsin ainutlaatuista palvelua.”

”Nethit on merkittävä suomalainen verkkokaupparatkaisujen toimittaja, joka pystyy palvelemaan monipuolisilla tuotteillaan monenlaisia verkkokauppiaita. Yhteistyö heidän kanssaan toimii hyvin ja yhteisenä tavoitteenamme on suomalaisten verkkokauppojen kilpailukyvyn parantaminen uudenlaisen kokonaispalvelukonseptin avulla. 2ndChain tarjoaa sekä kauppiaille että tavarantoimittajille lisää tuoteita ja asiakkaita ja säästää merkittävästi vaivaa ja aikaa”, kommentoi puolestaan 2ndChain Oy:n toimitusjohtaja Jussi Huovinen.

Yrityksestä:

2ndChain Oy, perustettu 2013
Verkkokauppojen tavarantoimittajaportaali,
www.2ndchain.com

Nethit Oy, perustettu 2002
Verkkokauppaohjelmistoihin erikoistunut IT-talo
www.nethit.fi 

Osmotex Oy / Nettimyynti
Vähittäiskauppaa verkossa ja kivijalassa (Säästötalo) vuodesta 1978 
www.nettimyynti.fi 


Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jussi Huovinen
2ndChain Oy
etunimi.sukunimi@2ndchain.com
+358 45 139 1119

Toimitusjohtaja Jari Anufrijeff
Nethit Oy
etunimi.sukunimi@nethit.fi
+358 44 346 6336