Kross Level 8.0 MTB XC Maastopyörä 27.5", Musta/Punainen/Harmaa M

Be the first to review this product

Availability: In stock

1 450,00 €

Product Description

Details

MTB Level -pyörämallisto on ollut aiemmin erittäin suosittu hyvän hinta/laatusuhteensa vuoksi, ja nyt MTB Level -pyörien mallistoa on selkeytetty ja laajennettu moneen eri hintaryhmään ja kokoon. Kross Level MTB –pyöriä valmistetaan kokoina 27,5” & 29”, peräti 14:sta eri tason mallina.

Kross Level 8.0 MTB XC maastopyörä 29"

Kevyt ja ketterä alumiini Super Lite runko, jossa nopeutta tuova pidennetty keulaosa, ketterät syvät kulmaukset, kiihtyvyyttä lisäävä runkojäykkyys ja madallettu painopiste poljentavoimaa lisäämään!

RUNKO Aluminium SuperLite
KOOT 18- S, 19- M, 21- L
VAIHTEET Shimano SLX FD-M7020/Shimano SLX RD-M7000+22-sp
ETUHAARUKKA Rock Shox Recon RL (travel 100mm, Remote lockout, tapered)
JARRUT Shimano Disc BR-M395 (160mm (S, M L), 180mm (XL), hydraulic
KIEKOT WTB STP i23 29" Tubeless Ready
PAINO 13,23kg

TILAUSTUOTE! Tomitusaika 1,5 - 2vk tilauksesta!

Polkupyörä toimitetaan koottuna ja käyttöönottotarkastettuna. Suosittelemme sisäänajotarkistuksen tekemistä 1-2 käytttökuukauden jälkeen.

Kross on keski-eurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille alan toimijoille.

Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perusmtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-pyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä erinomainen.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa.  Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla. Krossilla on ollut myös oma MTB-tiimi vuodesta 2006 lähtien, ja kyseinen tiimi on maailmantilastojen kärjessä, ja viime vuonna tiimijäsen Jolanda Neff voitti naisten MTB Elite-sarjan maailmanmestaruuden Kross –pyörällään!


OHJEITA PYÖRÄKOON VALINTAAN

1. Seiso avojaloin seinän vieressä
2. Mittaa jalan sisämitta (lattia-haaramitta)
3. Kerro saamasi mitta:
x 0,57 maastopyöriin
x 0.63 trekkingpyöriin
x 0.66 maantiepyöriin
4. Kertolaskun tulos on pyörän runkomitta, joka on sinulle sopiva.

HUOM! Tämä ohje on yleispätevä, ja yksilölliset ominaisuudet, ajotavat ja mieltymykset voivat vaikuttaa siihen, mikä on kullekin sopivan mittainen polkupyörä. Polkupyörässä voidaan yleensä tehdä tarvittaessa pieniä säätöjä ajoasennon korjaamiseksi ja parantamiseksi. Jos “makaat” liikaa pyörän päällä, voi ohjainkannatinta tai -tankoa muuttaa. Näin ajoasentoa saadaan muutettua pystympään.  Jos taas tuntuu, että ajoasento nojaa liikaa taakse, ja etenkin ylämäissä etupyörä tuntuu nousevan, siirrä satulaa niin eteen kuin mahdollista painopisteen korjaamiseksi. 

Myös ajotyyli vaikuttaa runkokoon valintaan. Klassisessa, normaalissa ajotyylissä alla esitetty kokotaulukko on pätevä. Jos käytät pyörää extreme-ajoon, esim. maratoniajoon, XC kisoihin, 4 crossiin, enduroon ja alamäkiajoon,  astetta pienempi runkokoko on yleensä parempi ja toimii ketterämmin erilaisissa manöövereissä ajon aikana. Oikean runkokoon valinnassa on siis huomioitava mittauslaskenta, oma pyöräilytyyli ja oma ja muiden pyöräilijöiden kokemus ja saadut tiedot. 
Additional Information

Additional Information

English Description No
Weight 0.0000
Manufacturer N/A
Color Musta/Punainen/Harmaa
Country of Origin PL
Production Year 0
EAN N/A
Platform N/A
Publish date 30.11.00-1
Manufacturer's Suggested Retail Price 1 599,00 €
Genre N/A
Media Format N/A
Audio Format No
Audio Language No
Picture Format No
Running Time No
Actors No
Director No
Scriptwriter No
Subtitles No
Original Title No

Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Product Tags

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.