Kross Hexagon 3.0 Maastopyörä 26", Musta/Sininen XS

Be the first to review this product

Availability: In stock

460,00 €

Product Description

Details

MTB Hexagon mallisto vastaa harrastavan pyöräilijän tarpeita. Erittäin suosittuja Hexagon –malliston pyöriä valmistetaan peräti kolmena runkokokona: 26”, 27,5” ja 29”, ja seitsemänä eri kokoonpanon mallina.

Kross Hexagon 3.0 maastopyörä on oiva valinta nuorelle pyöräilijälle ja harrastajalle, joka etsii hyvää hinta/laatusuhdetta. Hexagon 3.0 on nuorten harrastuskäyttöön suunniteltu laadukas maastopyörä, jossa korkealaatuiset osat, voimakkaat ja kestävät jarrut, ja joka on mukava ajaa hyvän ohjattavuutensa ja ajoasentonsa ansiosta.

Hexagon maastopyörissä on muuntautumiskykyinen runkodesign, jonka ansiosta pyörä soveltuu sekä sileiden asfalttipintojen että takamaitten sora- ja maastopolkujen ajajille!

Runko Performance Alumiinia
Keula HL Forgo 565 (jousto 80mm)
Etuvaihtaja Shimano Tourney FD-TZ30
Takavaihtaja Shimano Altus RD-M310
Mekaaniset levyajrrut, (rotor: 160mm)
Vanteet Kross Disc (alumiinia, 26" / 27,5", double wall)
Renkaat Mitas Ocelot (26" × 2,1")
Paino 13,30kg

Polkupyörä toimitetaan koottuna ja käyttöönottotarkastettuna. Suosittelemme sisäänajotarkistuksen tekemistä 1-2 käytttökuukauden jälkeen.

Kross on keski-eurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille alan toimijoille.

Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perusmtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-pyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä erinomainen.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa.  Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla. Krossilla on ollut myös oma MTB-tiimi vuodesta 2006 lähtien, ja kyseinen tiimi on maailmantilastojen kärjessä, ja viime vuonna tiimijäsen Jolanda Neff voitti naisten MTB Elite-sarjan maailmanmestaruuden Kross –pyörällään!


OHJEITA PYÖRÄKOON VALINTAAN

1. Seiso avojaloin seinän vieressä
2. Mittaa jalan sisämitta (lattia-haaramitta)
3. Kerro saamasi mitta:
x 0,57 maastopyöriin
x 0.63 trekkingpyöriin
x 0.66 maantiepyöriin
4. Kertolaskun tulos on pyörän runkomitta, joka on sinulle sopiva.

HUOM! Tämä ohje on yleispätevä, ja yksilölliset ominaisuudet, ajotavat ja mieltymykset voivat vaikuttaa siihen, mikä on kullekin sopivan mittainen polkupyörä. Polkupyörässä voidaan yleensä tehdä tarvittaessa pieniä säätöjä ajoasennon korjaamiseksi ja parantamiseksi. Jos “makaat” liikaa pyörän päällä, voi ohjainkannatinta tai -tankoa muuttaa. Näin ajoasentoa saadaan muutettua pystympään.  Jos taas tuntuu, että ajoasento nojaa liikaa taakse, ja etenkin ylämäissä etupyörä tuntuu nousevan, siirrä satulaa niin eteen kuin mahdollista painopisteen korjaamiseksi. 

Myös ajotyyli vaikuttaa runkokoon valintaan. Klassisessa, normaalissa ajotyylissä alla esitetty kokotaulukko on pätevä. Jos käytät pyörää extreme-ajoon, esim. maratoniajoon, XC kisoihin, 4 crossiin, enduroon ja alamäkiajoon,  astetta pienempi runkokoko on yleensä parempi ja toimii ketterämmin erilaisissa manöövereissä ajon aikana. Oikean runkokoon valinnassa on siis huomioitava mittauslaskenta, oma pyöräilytyyli ja oma ja muiden pyöräilijöiden kokemus ja saadut tiedot. 
Additional Information

Additional Information

English Description No
Weight 0.0000
Manufacturer N/A
Color Musta/Sininen
Country of Origin PL
Production Year 0
EAN N/A
Platform N/A
Publish date 30.11.00-1
Manufacturer's Suggested Retail Price 469,00 €
Genre N/A
Media Format N/A
Audio Format No
Audio Language No
Picture Format No
Running Time No
Actors No
Director No
Scriptwriter No
Subtitles No
Original Title No

Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Product Tags

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.