Monipuolinen urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden maahantuontiyritys

JP-Sports Oy liittyy 2ndChain-verkostoon

18.8.2015

Yhteistyön myötä 2ndChain laajentaa urheiluvälineiden ja -asusteiden valikoimaa. Yhteistyö on käynnistynyt elokuussa 2015.

JP Sports Oy on vuonna 2011 perustettu monipuolinen urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden maahantuontiyritys, jonka asiakkaita ovat jälleenmyyntiyritykset. JP Sports Oy:n myyntikonttori ja varastot sijaitsevat Oulussa. JP Sports Oy maahantuo Penalty- ja Poker-merkkisiä urheiluvälineitä ja -asusteita Suomeen ja muihin Pohjoismaihin. JP Sports edustaa oman PIRES-tuotemerkin lisäksi urheilumaailman huippumerkkejä Suomessa ja muissa Pohjoismaissa sekä Venäjällä.

JPSportsin Suomen Palloliiton kanssa solmiman yhteistyösopimuksen myötä Penalty-tuotemerkin palloja käytetään kaudesta 2015 alkaen yhteisenä pelipallona useissa Suomen palloliiton järjestämissä sarjoissa. Sopimus kattaa miesten ja naisten Suomen Cupin, Naisten Liigan, miesten Ykkösen, sekä miesten ja naisten Futsal-Liigan. Yhteinen pelipallo käyttöönotettiin kaudesta 2015 alkaen ja sopimus kestää vuoden 2020 loppuun asti.Tutustu JP-Sportsin valikoimaan:

Lisätietoja:
Piia Santti
Myyntijohtaja
2ndChain Oy
p. +358 40 5636289
etunimi.sukunimi@2ndchain.com