Biwakin edustamat retkeilyvarusteet nyt 2ndChain -toimittajaportaalista

Julkaistu 10.9.2015
 
Biwak

Biwak Outdoor on osa vuonna 1955 perustettua Oy Helmer Ekblad Ab perheyritystä. Biwak Outdoor tuo maahan retkeilyyn, vapaa-aikaan ja ulkoiluun suunniteltuja tuotteita Euroopasta ja USA:sta ja valikoimasta löytyy tuotteita niin retkiruokailuun, retkellä majoittumiseen kuin vaatetukseenkin.

Mountain Housen pakastekuivatut retkiruuat ovat kevyitä kantaa mukana, ravitsevia ja ennen kaikkea herkullisen makuisia. Ne ovat saaneet hyviä arvosteluja käyttäjiltä maustaan, lisäaineettomuudestaan ja vähäsuolaisuudestaan. Mountain Housen "Hapanimelä Kana riisillä” voitti Suomen Luonto -lehden testin (3/2014)

Petromax on vanhin ja tunnetuin painevalaisimien valmistaja maailmassa. Myös muut Petromaxin tuotteet, risukeittimet, padat, pannut ja perkolaattorit, ovat kestäviä ja luotettavia tuotteita ulkona tapahtuvaan ruuanvalmistukseen.

DD Hammocksin riippumatot ja tarpit eli erätoverit ovat mainio vaihtoehto teltalle retkimajoittumiseen. Tuotteita kehitetään jatkuvasti käyttäjien palautteen perusteella ja suosiosta Suomessa voi lukea monista alan blogeista ja lehdistä. Erälehti (6/2014) muun muassa valitsi kuudentoista tarpin suurvertailussaan testivoittajiksi DD Hammocksin 3x3m ja 4x4m tarpit.

BlenderBottlen monikäyttöiset shakerit ja sarjaan kuuluvat säilytyspurkkisetit soveltuvat mukaan retkille ja ne ovat erityisesti myös fitness-urheliijoiden suosiossa. Shakerien ainutlaatuinen metallinen BlenderBall takaa sen, että jauheista sekoitetuissa juomissa ei enää ole häiritseviä paakkuja joukossa. 
 
Näihin ja muihin Biwak Outdoorin tuotteisiin voi tutustua lisää alla olevista linkeistä.

 

 

Muita Biwakin edustamia tuotemerkkejä: