Best Friend Groupin laaja lemmikkituotteiden valikoima 2ndChainista

Julkaistu 5.10.2015

Best Friend Group on suomalainen, yli 40 vuotta toiminut lemmikkitarvikkeiden markkinajohtaja Pohjoismaissa, joka kehittää, maahantuo ja markkinoi lemmikkituotteita. Best Friend Group suunnittelee ja testaa kaikki omat tuotteensa Suomessa ja Hurtta-merkille onkin myönnetty design from Finland -merkki. Yrityksellä on vientiä on 28 eri maahan. Best Friend Groupin valikoima koostuu lemmikkien ruoista ja tarvikkeista. Valikoimasta löytyy tuotteita koirille, kissoille, jyrsijöille, kaneille, häkkilinnuille sekä akvaariokaloille. Laaja tuotevalikoima, noin 1500 tuotetta, tarjoaakin lähes kaikki lemmikin tarvitsemat tuotteet jokaiseen elämänvaiheeseen turvallisesti ja laadukkaasti.

Tärkeimpiä tuotemerkkejä ovat Best Friend, Hurtta ja Racinel. Näiden lisäksi laadukkaat kansainväliset brändit, kuten Flexi, Kurgo, AlmoNature ja Pet Safe kuuluvat valikoimaan.

Kattava valikoima kuluttajien saataville

2ndChainin kautta erikoiskaupat, kuten lemmikkialan verkkokauppiaat sekä erä-, urheilu- ja vapaa-ajan tuotteisiin erikoistuneet verkkokauppiaat, voivat saada kätevästi koko Best Friend Groupin valikoiman myyntiin, sillä myös normaalisti myyntierissä toimitettavat tuotteet ovat tilattavissa 2ndChainin kautta yksittäin. Näin kauppias voi huoletta pitää laajaa valikoimaa asiakkaiden saatavilla ilman pelkoa, että oma myyntivarasto paisuu kohtuuttoman kokoiseksi. Toimitusketju on hiottu tehokkaaksi ja tuotteet toimitetaan suoraan loppuasiakkaalle ilman välikäsiä, näin tuotteiden myynti on kaupallisesti mielekästä kaikille osapuolille.

Tutustu alla olevista linkeistä tarkemmin Best Friend Groupin tuotteisiin.

 Muita tuotteita:Lisätietoja: 

Arita Lindblad
Maa- ja myyntijohtaja, Suomi
Best Friend Group
+358 (0)40 720 1880
arita.lindblad (a) bestfriend.com


Jussi Huovinen
Toimitusjohtaja
2ndChain Oy 
p. +358 45 1391199
etunimi.sukunimi@2ndchain.com